Grădina Maicii Domnului la Rădăuți

Am întâlnit ”Grădina Maicii Domnului” la Așezământul Sfântul Leontie din Rădăuți, acolo unde sufletul și inima emit atât de puternic, încât veșnicia nu ți se pare o utopie. Sunt răvășit atât de tare, încât nu mai pot să-mi revin. Probabil că acuma, cânt îl ascult pe Giovanni Marradi, mai pune și el o picătură de melancolie la starea mea de sprit.

Aș fi dorit să-i îmbrățișez pe toți copiii, dar îmi era frică că nu mă mai întorc acasă. De fapt, îi spusesem soției la telefon, că am să aduc acasă o fetiță. Alți colegi și-ar dorit două fetițe. Dar nu…știm că nu este posibil. Acolo este cea mai importantă lecție de viață și de iubire necondiționată, venită ca dar de la Maica Domnului.

Condițiile ireproșabile, fără urmă de praf în nicio încăpere, cu personal care câștigă salariul minim pe economie, cu reguli neconciliabile, cu respect, cu un management- cum ne place să spunem – care conferă încredere celui mai necredincios pământeam, că nu există o altă variantă mai bună pentru copiii orfani.

Se mai spune că oamenii ne ies în cale, nu dintr-o întâmplare. Domnul Vasile Popescu a insitat să mergem cu Cenaclul Lumină Lină, acolo unde dânsul dăruiește, dar se încarcă cu multă iubire dăruită de copiii așezământului. Mulțumesc domnule Vasile dumneavoastră și distinsei dumneavoastre doamne.

Am descoperit însă și eu secretul. Sunt multe beneficii implicându-ne în ajutorarea copiilor de la Așezământul Sfântul Leontie din Rădăuți. Iubirea necondiționată a copiilor ne vindecă de putreziciunile lumii de astăzi, ne asanează sufletul, ne scapă sufletul din vârtejul bolii care cuprinde tot mai vârtos omenirea.

Nihil Sine Deo !

Din fericire, am găsit pe youtube un film care spune mult mai mult decât aș putea eu.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.