Am luat „lumină lină”.

Pentru cei care încă nu ştiu, soarta a făcut să-l cunosc pe Părintele Cătălin DUMITREAN, un om cu totul dedicat moralei creştine şi dragostei de ţară şi neam. Ştiu că nimic nu este întămplător şi totul se întâmplă cu un sens, iar sensul acestei întâlniri şi colaborări sunt valorile comune pe care le împărtăşim.
Credinţa şi România.

Cenaclul „Lumină lină” produce acte culturale în Biserici Ortodoxe şi în săli de cultură, în special aflate în zonele rurale, acolo de unde provine „sămânţa” neamului românesc. Acolo „vibrăm” împreună cu toţi colegii cenaclului, colegi care m-au primit cu braţele deschise, fapt pentru care doresc să le mulţumesc.
Pot să spun că am luat „lumină lină” îmbogăţinu-mi astfel sufletul cu cele mai înalte valori ale condiţiei umane.

Pe fanii grupului Motto vreau să-i liniştesc, spunându-le că proiectul Motto funcţionează încă şi că „liniştea” din ultimul timp este una de conjunctură.

Greu de crezut că poţi să cânţi într-o Biserică Ortodoxă cu intalaţii de sonorizare, cu chitări, orgă şi să auzi auditoriul că te aplaudă. Cum greu este să simţi emoţiile transmise oamenilor în aceste condiţii, dacă nu eşti prezent. Dovada în filmul de mai jos.

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s