Haide Cristi, Haide Gazuuu !

Reluarea campionatului o vom „trăi” alături de băieţii noştri, la primul lor meci pe Arena Naţională, împotriva unei echipe care a cam reuşit să ne învingă, de cele mai multe ori însă cu sprijinul pe faţă al arbitrilor.
Nu cred că am trăit o bucurie mai mare ca la acel meci în care Paul Pârvulescu i-a îngenuncheat în ultimele secunde de prelungiri.
În rest, am fost dezavantajaţi pe faţă de brigăzile de arbitrii.
Echipa noastră este în acest moment o necunoscută chiar şi pentru noi, iar exprimarea în teren o aştept cu sufletul la gură.
Cât de mult a reuşit Cristi Pustai să suplinească plecările lui Hoban şi a lui Pârvulescu? Cum se vor adapta cei câţiva veniţi în sistemul nostru de joc ? Sau, vom adapta sistemul de joc ţinând cont de calităţile jucătorilor noştri, sau de adversar, sau o combinaţie a acestora ?
Având în vedere inteligenţa domnului profesor, cu mult peste cea a multor antrenori din ţara noastră, îmi vine totuşi greu să cred că va reuşi şi de această dată să „rezolve ecuaţiile” cu un lot care trebuie să recunoaştem că este subţire. A rămas un veşnic căutător de talente şi un foarte bun motivator pentru fotbalişti.
Este adevărat că Mediaşul este un mic oraş de provincie, iar ceea ce a făcut domnul Pustai pentru imaginea acestuia depăşeşte pe departe orice alte realizări locale, dar oare până când ?
Îmi vine greu să mă gândesc că domnul Pustai va părăsi cândva Gazul Metan …
Parcă îmi vine să strig Haide Cristi, Haide Gazu.

Reclame

4 gânduri despre „Haide Cristi, Haide Gazuuu !

  1. frumos sfarsitul, el… va veni „fara de veste”, multumesc pentru ganduri (chiar daca este dupa meci si stim ce s-a intamplat la Bucuresti) sper ca returul sa mai aduca bucurii in inimile mediesenilor.

    • De obicei, sfarsitul nu este frumos. Dar ca orice „ciclu de viaţă”, el va veni. Un bun manager, planifică şi sfârşitul. Mai ales…că orice sfârşit, poate fi un „nou început”. „De-ar fi lumea asta mai bună, omul om ca să rămână”. 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s