Festivalul Mediaş-Cetate Seculară, redivivus

După un an de muncă în folosul comunităţii :), „Asociaţia Mediaş-Cetate Seculară” şi Grupul Folk „Motto”, au reuşit să convingă autorităţile locale, sponosorii medieşeni şi partenerii media că festivalul concurs de muzică folk, „Mediaş-Cetate Seculară” trebuie să reînvie.

Sloganul festivalului este „Bucuraţi-vă”, iar cântecul de referinţă este compus si interpretat de grupul folk „Motto”.
Având în vedere că festivalul va avea loc in perioada sărbătorilor de iarnă, el se adresează sufletelor noastre, indiferent de statutul social, vârstă, sex, naţionalitate, apartenenţă politică, etc.
Dorim să ne „bucurăm” împreună, să uităm de interminabilele conflicte, să ne iertăm unii pe alţii şi „împreună” să reclădim speranţa în spiritul sărbătorilor de iarnă româneşti.
Îi aşteptăm pe toţi cei care doresc să intre în atmosfera sărbătărilor de iarnă în acordurile muzicii folk să se „bucure” alături de noi şi de invitaţii noştrii speciali.

Menţionez că festivalul se va transmite în direct de televiziunea locală „NOVA Tv” şi că se fac eforturi ca acest festival să fie transmis şi online pe internet, pentru a se „bucura” toţi iubitorii muzicii de gen şi acei medieşeni care au părăsit locurile natale şi nu pot fi alături de noi la acest eveniment cultural.

Dacă există eventuali sponsori care doresc să acorde premii concurenţilor, sau doresc să contribuie financiar pentru organizarea şi desfăşurarea festivalului „Mediaş Cetate-Seculară”, îi rog să mă contacteze.

Informatii complete privind festivalul „Mediaş Cetate-Seculară” le găsiţi pe site-ul http://www.medias-cetateseculara.ro/

Reclame

2 gânduri despre „Festivalul Mediaş-Cetate Seculară, redivivus

 1. „Sloganul festivalului este “Bucuraţi-vă”, iar cântecul de referinţă este compus si interpretat de grupul folk “Motto”.” – GRESIT!! versurile apartin lui Dumitru Matcovschi iar muzica lui Ion si Doina Aldea Teodorovici – Bucurati-va !!

  Ati putea sa nu va laudati cu ceea ce e dreptul de autor al altcuiva ci in schimb sa va bucurati de ce au creat ei si sa apreciati!

  In rest, mentionez ca sunteti superbi
  (pt. feedback tot aici)

  • Fanule, frumos ar fi fost sa te prezinti. Dar nu-i bai (asa spunem noi ardelenii 🙂 ), important este ca-ti pasa.
   Ai perfecta dreptate, ca versurile sunt ale poetului moldovean Dumitru Matcovschi. Referitor la compozitia cantecului, insa te rog sa ma ierti ca te contrazic.
   Melodia este 100% compusa de mine. Nu contest faptul ca si Ion si Doina Aldea Teodorovici au o compozitie pe aceste versuri. Va informez ca si grupul Catharsis canta o alta melodie exact pe aceste versuri. Vizionati aici


   Am compus acest cantec fiind impresionat de mesajul versurilor. Ulterior am descoperit ca aceste versuri mai sunt cantate si de alţii. Ma bucur insa ca va place cantecul.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s