Campanie „ANTIDROG” la Mediaş

Observ că la apelul meu de a demara o campanie antidrog au achiesat mai mulţi medieşeni şi chiar şi din alte localităţi. Vă mulţumesc încă odată tuturor celor interesaţi şi dornici de a se implica într-un astfel de proiect.

Vă informez că în cadrul Agenţiei Naţionale Antidrog (ANA) funcţionează la Sibiu ca şi structură teritorială a ANA, „Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere” (CPEC).

În data de 07.10.2010 am luat legătura cu domnul doctor Daniel Cichi, care este reprezentant al CPEC şi responsabil cu Zona de Nord a Judeţului Sibiu (deci şi Mediaş).
Nu doresc să detaliez care au fost acţiunile CPEC în Zona de Nord a Judeţului Sibiu întreprinse până acum, dar concluziile sunt că, deşi şi anul trecut au fost acţiuni în Zona de Nord a Judeţului Sibiu, la Mediaş implicarea a fost inexistentă.

În continuare, voi solicita o întrevedere cu domnul Primar Neamţu Teodor în acest scop, urmând a vă informa care sunt acţiunile care le vom intreprinde în viitor.

Cei dintre dumneavoastră care doriţi să deveniţi „Membri Antidrog” vă rog să-mi trimiteţi un mesaj cu urmatoarele informatii:

Nume, prenume, Adresa, Vârsta, profesia, telefon, e-mail.

Vă rog să vă informaţi de pe site-ul Agenţiei Naţionale Antidrog http://www.ana.gov.ro/rom/index.php care sunt preocupările şi evenimentele la nivel naţional.

Reclame

2 gânduri despre „Campanie „ANTIDROG” la Mediaş

 1. FRUMOS ARTICOLUL DAR va rog mult intrebati pe Domnul Ivan unde erau peste trei zile cei arestati cu mare TAM TAM la TV? Pe strada, liberi, bine merci!!

  ACTIUNI FRUMOASE LA TELEVIZOR DAR

  TINERII din Medias, liceenii de la ROTH au totul la unu sau doua minute de scoala!
  SEX SHOP in centru *2 min*
  MAGAZIN DE HERBS pe strada Turnului * 1 min*
  BARUL domnului POTRA /da cel arestat si eliberat pe str Honterus *1 min*
  INTREBARE
  CINE A ELIBERAT AUTORIZATII DE FUNCTIONARE?

  • Draga Cristian, eu vorbesc de constientizarea tinerilor privind riscul major pe care si-l asuma atunci doresc sa-si satisfaca curiozitatea de moment in ceea ce priveste „drogul”, iar tu imi vorbesti de activitatea celor doua institutii raspunzatoare de respectarea legii. Sunt doua lucruri diferite.
   Este adevarat ca daca nu ar exista comerciantii de stupefiante, tinerii nu ar avea de unde sa-si procure materie prima. Asa ceva am trait noi în timpul comunismului. Aşa că depindem de noi, ce alegem. Eu unul, însă, mă bucur că ţie îţi pasă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s