DECLARAŢIE PNŢCD

D E C L A R A Ţ I E

a Comitetului Naţional de Conducere al PNŢCD

Confundându-se în conştiinţa colectivă cu rezistenţa anticomunistă, PNŢCD este deţinătorul necontestat al legitimităţii democratice pe scena politică a României.

În această calitate, el este singura forţă politică îndreptăţită să definească în ce constă caracterul criminal al sistemului comunist.

Actualul context al confiscării temei anticomuniste de către neo-comuniştii la putere şi faptul că preşedintele Băsescu a declarat că sistemul comunist „este criminal”, evitând însă a explica de ce anume, pune PNŢCD în situaţia de a trebui să ia public atitudine, dând publicităţii definiţiile pe care îşi întemeiază analiza politică şi argumentarea la care va recurge pentru instruirea procesului comunismului.

1. Comunismul este expresia politică a crimei organizate, deoarece mijloacele la care recurge în mod sistematic pentru a cuceri, exercita şi conserva puterea cad sub incidenţa specifică a codului penal.
2. Membrii nomenclaturii comuniste sunt răufăcători profesionişti, specializaţi în omucidere, jaf şi înşelătorie, asociaţi în scopul acaparării bunurilor şi a resurselor populaţiei, pe are au supus-o cu forţa şi o stăpânesc prin teroare.

Pertinenţa cu realitatea a acestor definiţii este constant confirmată de actualitate, care dovedeşte că situaţiile personale şi poziţiile publice ale clasei politice, formate din responsabilii şi profitorii sistemului nominal abolit în Decembrie 1989, sunt constituite prin crimă, jaf şi fraudă.

Acest fapt justifică pe deplin oportunitatea acestei declaraţii, cu atât mai mult cu cât, zilele trecute, nişte nostalgici iresponsabili au îndrăznit să refacă Partidul Alianţa Socialistă, chiar sub numele de “partid comunist român”.

Gheorghe Ciuhandu
Preşedintele CNC al PNŢCD

Bucureşti, 11 iulie 2010

Reclame

Un gând despre „DECLARAŢIE PNŢCD

  1. Buna ! Sunt administratorul blogului oficial al suporterilor ! http://www.gazistul.tk ! Si vreau sa va intreb daca doriti sa va fac reclama la acest blog ! Daca doriti , ne putem intelege pentru suma de bani si mai multe chestii ! Astept un raspuns ! O zi buna

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s