Unirea Basarabiei cu România

Pentru cei ce simt româneşte transmit acestă informaţie.

Pe data de 27 martie 2010 vom sarbatori la Chisinau 92 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania. Invitam deopotriva romani din dreapta si din stanga Prutului alaturi de noi la aceasta sarbatoare.

Pentru cei din Romania:

Am reusit sa inchiriem un autocar cu plecare din Bucuresti. Vom pleca vineri seara(26 martie) si ne intoarcem luni dimineata (29 martie). Sambata dimineata ajungem in Chisinau si luam parte la sarbatoare. Fiecare dintre noi va dormi la fratii basarabeni sambata seara, cu care vom merge si intr-un mic tur al orasului. Duminica vom cunoaste Basarabia un pic mai bine printr-o excursie la Orheiul Vechi si Soroca. Transportul dus-intors va costa 80 de lei.

Daca sunteti din alte orase si vreti sa mergeti, contactati-ne, momentan am mai gasit persoane interesate sa mearga din Sibiu, Brasov, Iasi si Galati.

*Cetatenii romani au nevoie de pasaport valabil pentru a trece Prutul, prin urmare grabiti-va daca vreti sa veniti si nu aveti inca pasaport.
** Date de contact: noiigolani@yahoo. com / telefon 0743 355150

Pentru cei din Basarabia:

Sarbatoarea va avea loc sub forma unui drum, pornit la ora 14.00 din fata Academiei de Stiinte a Moldovei (vis-a-vis de hotelul National), continuat pe Stefan cel Mare cu diferite actiuni precum hora unirii si incheiat la cladirea Sfatului Tarii prin rememorarea propriu-zisa a votarii reintregirii.

Va rugam vorbiti cu toti cei cu inima romana sa fie prezenti pe 27 martie, ora 14.00 in fata Academiei de Stiinte (bulevardul Stefan cel Mare, numarul 1).

Noii Golani va saluta si va asteapta alaturi pe 27 martie si la celelalte actiuni organizate pentru unirea romanilor de pe cele doua maluri ale Prutului!

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s